Nieuwegein Awards verlengt aanmeldtermijn

De organisatie van Nieuwegein Awards heeft de termijn waarbinnen kandidaten kunnen worden aangemeld verlengd tot 10 december 2017. Kent u mensen of organisaties in Nieuwegein waarvan u vindt dat zij het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie hebben geleverd, of zich op bijzondere wijze hebben onderscheiden? Vindt u dat zij het verdienen om ook eens op een speciale manier gewaardeerd te worden? Grijp dan nu nog uw kans om hen aan te melden als kandidaat voor één van de Nieuwegeinse awards.

Meld uw kandidaten aan via de website www.nieuwegeinawards.nl alwaar u ook alle informatie kunt vinden die u daarbij nodig heeft. Heeft u desondanks vragen over de aanmelding, neemt u dan gerust contact op met de organisatie van Nieuwegein Awards via info@nieuwegeinawards.nl Na aanmelding worden uw kandidaten op de website van Nieuwegein Awards afgebeeld, daarvoor dient u wel een digitale foto mee te sturen.

Onafhankelijke jury’s beoordelen de prestaties van de kandidaten en kiezen per categorie drie genomineerden. De winnaars worden op 10 februari 2018 bekend gemaakt tijdens Nieuwegein Awards in Sport- en Evenementencomplex Merwestein.

Als familie, vriend/vriendin, collega of clubgenoot van de genomineerden nodigen wij u van harte uit om hen te komen ondersteunen. Voor slechts € 5,= per persoon bent u bij de uitreiking van de awards aanwezig en krijgt u bovendien een feestelijk programma met acts en amusement aangeboden. Bestel uw toegangskaarten vanaf begin januari via de website van Nieuwegein Awards.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren