Nieuwegein aan zee van 19 tot en met 22 juni

Je kunt veel in Nieuwegein, maar dat je er ook van het strand kunt genieten is nieuw. Toch gaat dat gebeuren, want van 19 tot en met 22 juni komt de City Beach! Tour naar onze binnenstad. City Plaza (uitgang oost) staat dan in het teken van strandvermaak en sport.De City Beach! Tour is een gratis publieksevenement met een tropisch karakter. Bezoekers kunnen genieten van beachvollebal – of op de donderdagavond zelf meedoen, zie hieronder.

Tijdens het weekend kunt u demonstraties bijwonen, deelnemen aan allerlei nevenactiviteiten of gewoon wat drinken op een terras en naar muziek luisteren.Zaterdag 21 juni is de centrale dag. Voor de jeugdleden van volleybalvereniging NVC zijn er clinics en toernooien beachvolleybal en op zaterdagavond is het NVC Open Beachvolleybal toernooi.

Kinderen kunnen de hele dag meedoen aan knippen, knutselen, geschminkt worden en allerlei balspelletjes. Ook zijn er demonstraties en clinics Street Surfen.´s Avonds verzorgen de DJ’s van SLAM!FM een spetterende muziekshow.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk