Geen zekerheid voor stadswachten

Jammer dat de gemeenteraad van Nieuwegein niet verder komt dan lovende woorden over de stadswacht, maar geen beslissing neemt over het in dienst houden van de stadswachten. Vreemd. Commentaar op het PvdA-voorstel over de finaciering, terwijl het aannemen van het voorstel NU ruim 42.000 euro meer subsidie geeft. Dat geld hebben de andere partijen (behalve VSP en D’66) laten lopen!!!

In de commissie voor Ruimtelijke Ordening is gisteravond gesproken over de inrichting van de openbare ruimte (straten en pleinen) voor Nieuw-Vreeswijk. Prima ideëen, goed passend bij het bestaande Vreeswijk.

Aanstaande zaterdag gaat de PvdA weer de straat op. Van 1 tot 4 uur kunt u met ons spreken op het Muntplein. Een vaste gewoonte van de Partij van de Arbeid om met de inwoners kontakt te hebben. In de loop van het jaar doen we de verschillende winkelcentra aan.

Natuurlijk vragen we u ook om uw mening. Over het buurtwerk, over de kosten van sportvoorzieningen in Nieuwegein, over het onderhoud van het groen. Graag zien we u zaterdag op het Muntplein dus even langskomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk