Nieuwegein 1 groot museum

Vanwege het 50-jarig bestaan van Nieuwegein zal de stad in juni van dit jaar 1 groot museum zijn. Tot en met juni kan je iedere week inspiratie en informatie over Nieuwegein 1 groot museum vinden in de Digitale Nieuwegeiner en op De Digitale Stad Nieuwegein.

Doe je mee?
Water en Nieuwegein zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom is er voor het thema Feestelijke boten gekozen. Maak een kunstwerk in het thema. Hang het kunstwerk in het zicht, bijvoorbeeld voor het raam, aan het balkon of plaats het op een mooie plek in de (voor)tuin.

In juni is het feest!
In juni is het zover! Je kan dan langs alle feestelijke kunstwerken in de stad wandelen. Daarnaast zijn er activiteiten om de museummaand extra feestelijk te maken. Via de Digitale Nieuwegeiner houden we je op de hoogte van deze feestelijke activiteiten!

Online plattegrond
Er wordt een online plattegrond gemaakt waarop te zien is waar de feestelijke kunstwerken te zien zijn. Wil je jouw kunstwerk ook op deze plattegrond? Vanaf half mei kan je jouw kunstwerk aanmelden via de Facebookpagina Op stap in Nieuwegein of via KunstwerkNieuwegein@gmail.com.

Inspiratie
Wil je graag een kunstwerk maken, maar weet je niet zo goed hoe te starten? Er is een inspiratiefolder gemaakt met daarin een stappenplan dat je kan helpen om ideeën te krijgen voor het maken van je eigen feestelijke kunstwerk. De folder zal op diverse locaties in de stad te vinden zijn. Daarnaast kan je hem downloaden via de speciale website over het 50-jarig bestaan van Nieuwegein. Kijk daar onder het kopje activiteiten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren