Nieuwe wervingsdag voor Penitentiaire Inrichting Nieuwegein 
en Detentiecentrum Zeist

Op 1 februari en al voor de derde keer op rij organiseert de Penitentiaire Inrichting in Nieuwegein, in samenwerking met ASBR, een wervingsdag voor sollicitanten. Dit keer is ook Detentiecentrum Zeist in de samenwerking betrokken.

Landelijk kampen Penitentiaire Inrichtingen en Detentiecentra met problemen op het personele vlak.
Goed personeel is op dit moment niet eenvoudig te vinden. Partner ASBR heeft een unieke wijze van werving ontwikkeld. Er vindt een voorselectie plaats en de kandidaten worden eerst uitgenodigd om kennis maken met bedrijf en collega’s, voordat ze besluiten om wel of niet te solliciteren. Dit “nieuwe werven” blijkt uiterst effectief, want ze wordt inmiddels bij 10 Penitentiaire Inrichtingen toegepast.

Binnenkort is het dus zover; de geïnteresseerde kandidaten worden verwelkomd in Nieuwegein, maken kennis met hun nieuwe, bijzondere werkomgeving en krijgen uitgebreid te horen wat het werk inhoudt. Ze proeven de sfeer tijdens een rondleiding en kunnen hun vragen stellen aan directie en collega’s. Pas daarna besluiten ze en start de eigenlijke sollicitatie.

Op dit moment hebben zich voor de openstaande vacatures al ruim 150 kandidaten gemeld en dat aantal groeit dagelijks. De aanmelding loopt door tot en met 31 januari. Dus mocht je interesse gewekt zijn om te werken bij een bijzonder bedrijf, schrijf je dan hier in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren