Nieuwe thriller van Nieuwegeins auteur

Op 7 mei presenteert Heleen van den Hoven haar tweede thriller De speelgoedman. Aanvankelijk zou de presentatie zou plaatsvinden in de vernieuwde boekhandel Broese, maar door de omstandigheden wordt het een online presentatie, die live via Youtube is te volgen. Heleens eerste thriller, Het CARPA Complot, ontving vorig jaar mooie recensies en staat momenteel op de longlist van de Hebban Debuutprijs. 

Om het haar Nieuwegeinse lezers mogelijk te maken een gesigneerd boek te ontvangen, heeft Heleen met de plaatselijke boekhandels een plan bedacht. Als je voor 20 mei bij de Bruna of de Readshop haar boek(en) bestelt, kun je vragen om ze te laten signeren. Vermeld wel duidelijk voor wie het boek is. De boekhandels nemen dan contact op met Heleen. Zij zal de boeken zo snel mogelijk signeren, zodat je ze na een melding op kunt halen. De boekhandels nemen alle mogelijke hygiëneregels in acht om de inwoners van Nieuwegein veilig van dienst te kunnen zijn. 

De speelgoedman vertelt het verhaal van Fee Kastelijn en Inigo Dubbelman. Inigo is de enige die voor Fee opkomt wanneer haar ex pikante foto’s van haar verspreidt. Fee besluit daarop Inigo van zijn saaiheid te verlossen, maar ze leert een interessantere man kennen dan ze had verwacht. Wie is Inigo Dubbelman eigenlijk? En wat doet hij in de uren die hij naderhand vergeten is? De vraag gooit hun levens overhoop. Het antwoord is dodelijk.

Meer gegevens over Heleen en de boekpresentatie vind je op www.heleenvandenhoven.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren