Nieuwe theaterschool in Nieuwegein

Het Talent Center is de nieuwe theaterschool in Nieuwegein voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De cursussen vinden plaats in het Sport -en Evenementencomplex Merwestein. Tijdens de voorjaarsvakantie op 19, 23 en 26 februari kunnen kinderen gratis deelnemen aan de proeflessen.

Het Talent Center is een onderdeel van het theaterbedrijf Theater Bizznizz, opgericht door Maureen Wijdh. De slagzin van het Talent Center ‘’Je kunt het’’, geeft één van de belangrijkste waarden van het Talent Center weer. Tijdens de verschillende cursussen leren kinderen zich creatief te uiten op het gebied van theater, zang en dans. Vanaf 14 maart gaan de cursussen van start.

Het cursusaanbod bestaat uit: Kleuter Theater, Theatersport, Theaterklassen, en de Bootcamp. De Bootcamp cursus is een reeks van lessen waarin kinderen in een korte tijd zowel zang, dans en theater leren. Aan het eind van de cursus geven de kinderen een voorstelling voor familie en vrienden. Theatersport is vooral bekend van het televisieprogramma de Lama’s. Tijdens de cursus theatersport leren de kinderen improviseren. Kinderen leren faalplezier te hebben in plaats van faalangst en ontdekken dat bij improvisatie altijd alles goed is. Ook na deze cursus vindt een voorstelling plaats. Twee teams nemen het tegen elkaar op in een theatersport wedstrijd en het publiek bepaalt wie de winnaar is. Meer informatie op de website van Theater Bizznizz.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk