Nieuwe studenten Bouw & Interieur College vervullen wensen Bouwgein

Tijdens de introductieweek gaan vijftig nieuwe studenten Bouwkunde en Civiele Techniek twee dagen aan de slag bij Bouwspeeltuin Bouwgein, in Nieuwegein. De studenten voeren een aantal projecten uit die al enige tijd op de wensenlijst staan van de Bouwspeeltuin. Dit zijn onder andere een nieuwe waterbaan, een vuurplaats en loungebanken.

Tijdens introductieweek meteen de praktijk in
De nieuwe studenten ontmoeten elkaar voor het eerst op 30 augustus. Na een introductiedag op school gaan ze op donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september direct in de praktijk aan de slag. De studenten maken vooraf een ontwerp en zullen dit in twee dagen uitvoeren. Zo leren de studenten elkaar gaandeweg kennen en leveren ze tegelijkertijd een mooie bijdrage aan het verbeteren van de bouwspeeltuin.

Vakjury en wethouder
De groepjes en projecten zullen door een vakjury beoordeeld worden. Robert Koch, directeur van het Bouw & Interieur College, Barbara Timmermans, adviseur ondernemerszaken gemeente Nieuwegein en Jitske de Kruif, voorzitter van Bouwgein, beoordelen de opgeleverde projecten. Tijdens de oplevering is ook een wethouder van de gemeente Nieuwegein aanwezig.

Aan de slag met echte opdrachten
De samenwerking tussen het Bouw & Interieur College en Bouwspeeltuin Bouwgein is tot stand gekomen door een initiatief van docent Michiel Troost. Het Bouw & Interieur College wil dit schooljaar graag meer doen voor scholen en verenigingen in de gemeente Nieuwegein. Het College is daarom op zoek naar bedrijven die kunnen helpen om met echte opdrachten aan de slag te gaan. Heeft u hier ruimte voor of interesse? Neemt u dan contact op met: Michiel Troost van Bouw & Interieur College ROC Midden Nederland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren