Nieuwe locatie Enik opent in april in Nieuwegein

In de wijk Fokkesteeg aan de Hoornseschans 101, wordt momenteel druk gewerkt aan de inrichting van een nieuwe locatie van het Enik Recovery College. Zoals bij alle Enik locaties komt ook in Nieuwegein een Sociaal Trefpunt en worden diverse herstelgerichte activiteiten en werkgroepen aangeboden, zoals de WRAP (Wellness Recovery Action Plan), Omgaan met Autisme en Mindfulness. Het programma in Nieuwegein gaat van start op donderdag 1 april. Je kunt je aanmelden via de website van Enik. Daarnaast is het Sociaal Trefpunt open voor koffie, ontmoeting en onderlinge steun. De locatie in Nieuwegein zal  geopend zijn op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Activiteiten voor buurtbewoners blijven
De nieuwe locatie van Enik komt in plaats van het Lister arbeidstrainingscentrum La CaZa (voorheen Wijkhuis De Steeg). Het pand beschikt naast een Trefpunt met horeca-voorzieningen over meerdere ruime zalen. De activiteiten voor buurtbewoners van het wijknetwerk Fokkesteeg en de Stichting Balans Nieuwegein blijven doorgang vinden, dit in tegenstelling van een eerdere berichtgeving.

Enik Recovery College
Enik Recovery College is een herstelacademie, een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met ontwrichting door een psychische kwetsbaarheid, trauma of verslaving, en die willen werken aan hun (verdere) herstel. Enik wordt 100 % gerund door ervaringsdeskundigen. Enik heeft locaties in Hoograven, Houten, IJsselstein, Leidsche Rijn, Overvecht en nu dus ook in Nieuwegein. Iedereen die wil werken aan zijn of haar herstel is van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk