Nieuwe Groenwandeling op 30 juli 2020

Het Wijkplatform Hoogzandveld, Zandveld en Lekboulevard organiseert op donderdag 30 juli a.s. weer een Groenwandeling voor bewoners uit die wijken. Doelstelling van de wandelingen zijn om meer bewoners te betrekken bij het groen, genieten van het groen, uitleg geven over het groen en de wijkbewoners actiever laten meedenken over hun buurt en wijk. De gemeente en het wijkplatform staan open voor bewonersinitiatieven. Deze horen zij graag tijdens de wandeling.

Theo Kleijer, lid van het Platform, laat ons zien wat er allemaal aan soorten groen te zien is rondom de woningen in Nieuwegein Zuid. Omdat Theo hovenier van beroep is, heeft hij veel verstand van soorten en kan hij ook vertellen over het groenonderhoud door de gemeente.

De wandeling van ongeveer anderhalf uur begint om 19.00 uur bij Buurtplein Zuid aan de Ratelaar.
Vanwege de ‘anderhalfmeter maatregel’ kan de groep niet te groot zijn. Aanmelden vooraf id dan ook verplicht. Dat kan via info@wijkplatformhzl.nl.

One thought on “Nieuwe Groenwandeling op 30 juli 2020

  1. John

    Groenwandeling? Kom gezellig in batau noord en loop over de parkeerplaatsen.
    Daar ziet men zoveel groen(onkruid) dat is onvoorstelbaar.
    Maar doe het wel als het droog is,anders krijgt men hele natte voeten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren