Nieuwe editie van ondernemersnieuwsblad

De gemeente Nieuwegein brengt een aantal keer per jaar nieuwsblad KAN(S) uit. Een nieuwsblad voor en door ondernemers. In de aprileditie aandacht voor werkgeversservicepunt Lekstroom, een aanspreekpunt voor werkgevers en netwerkpartners in de gemeenten Houten, Lopik, IJsselstein, Nieuwegein en Vianen. Ook leest u over een nieuw business center in Nieuwegein.

In de voormalige KCN Tower zijn bij Color Business Center kantoorruimten vanaf 20m2 en flexwerkplekken beschikbaar voor o.a. zelfstandigen. Vier ondernemers komen in het nieuwsblad aan het woord over thema’s als creatief ondernemerschap met lef en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De gemeente informeert u ook over werkzaamheden op het gebied van verkeer en vervoer. In deze uitgave onder andere over de busbaan Papendorp-Nieuwegein. U kunt het volledige nieuwsblad hier downloaden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren