Nieuwe duofiets voor de Algemene Hulpdienst Nieuwegein

Dankzij financiële steun van de gezamelijke giftencommisssie van Stichting Het R.C. Maagdenhuis en Stichting Bretano’s Steun des Ouderdoms en een eenmalige subsidie van de gemeente Nieuwegein heeft de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) een nieuwe duofiets aan kunnen schaffen. Deze vervangt de eerste AHN-duofiets, die in 2012 werd aangeschaft en bijna 13.000 km afgelegd heeft met en door inwoners van Nieuwegein.

Inwoners die niet (meer) zelfstandig kunnen of durven fietsen, maar er toch graag op uit gaan met de fiets, kunnen zich melden voor fietstochtjes bij de Algemene Hulpdienst Nieuwegein. Uw verzoek wordt dan geregistreerd en wij zoeken een ‘bevoegde’ vrijwilliger die samen met u op pad gaat met de duofiets. De planning van de fietstochtjes gaat in onderling overleg. De fietstochten zijn gratis.

De AHN is iedere werkdag bereikbaar via het telefoonnummer: 030- 60 67 409 (tussen 10.00-12.30 uur) en per e-mail op: info@hulpdienstnieuwegein.nl. U kunt ook een aanvraag doen door het contactformulier op de website van de AHN in te vullen.

Over de AHN
De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van Nieuwegeinse inwoners, die zonder hulp in een kwetsbare positie komen of blijven. Wij doen dat door het aanbieden, versterken en zichtbaar maken van eenvoudige en informele oplossingen van, voor en door Nieuwegeinse inwoners. Zij richten zich hierbij vooral op zieken, ouderen en eenzame in hun functioneren beperkte medeburgers.

De hulp die de AHN biedt is te onderscheiden in Praktische hulp, Sociale ondersteuning, en Ontspanning en ontmoeting. De vrijwilligers staan voor u klaar als hulp van familie, vrienden of bekenden niet voldoende is of als professionele instellingen geen hulp kunnen bieden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren