Duo-fiets voor Hulpdienst Nieuwegein

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) beschikt sinds woensdag 3 juli over een ‘Fun2Go’ duo-fiets. Dat biedt inwoners die niet meer zelfstandig aan het verkeer deel kunnen nemen, de mogelijkheid om samen met één van de vrijwilligers fietstochtjes te maken. Doordat de fiets geen instap heeft, is het voor eenieder eenvoudig om op de fiets plaats te nemen. Een comfortabele zitting en uitgekiende aanpassingen waarborgen fietsplezier voor twee.

De fietstochten met de nieuwe fiets zijn, evenals de andere dienstverlening van de Hulpdienst Nieuwegein gratis voor zieken, ouderen en andere mensen die in hun functioneren beperkt zijn. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de AHN. Het telefoonnummer is: 030-6067409 (ma t/m vrij van 10.30-12.00 uur bereikbaar).

Vandaag werd de fiets officieel overhandigd in buurtcentrum Vreeswijk. De sponsoren, het Stimuleringsfonds van de Rabobank, de Stichting Vierkerkenhuis en de fietswinkel van Nieuwegein: Arie Liefhebber en de vrijwilligers van de AHN waren aanwezig om samen met wethouder Blom van o.a. Sport en Recreatie om de fiets officieel in gebruik te laten nemen. Onze videograaf Henk van Montfoort was er bij en maakte op zijn eigen wijze een videoverslag. (Klik voor de video op het videocameraatje hieronder)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk