Nieuwe cursussen van start in maart!

In maart gaan er verschillende nieuwe cursussen van start bij Schilderschool d’ Oude Werf te Nieuwegein. d ‘Oude Werf is een voormalige gemeentewerf in Jutphaas, Nieuwegein welke is omgebouwd tot een prettig en licht atelier waar inspiratie alle ruimte krijgt. Negen ervaren kunstenaars/docenten brengen graag hun passie voor het tekenen en schilderen op je over. Wil je je talent ook ontdekken of verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor een van de cursussen.

Marianne van Scharenbur20141023_oudewerfgrootg is de nieuwste aanwinst onder de enthousiaste docenten van de Oude Werf. Zij geeft de cursus Olieverf: Fijnschilderen waarin je een olieverfschilderij leert opbouwen in laagjes zoals de oude meesters dat deden. Koen Marks gaat dieper in op de schildertechnieken met acrylverf: geschikt voor de meer gevorderde schilder. Els Vegter is een succesvol materie-schilderes. Zij geeft de cursus Materie Schilderen waarin je een schilderij met veel textuur leert maken. Nine Kullberg is een enthousiaste tekendocente en zij bewijst dat iedereen kan leren tekenen in de cursus Tekenvaardigheden. Lisa Peters Esvelt start in maart weer een cursus Pasteltekenen.

Naast de cursussen zijn er ook interessante eendaagse workshops zoals Intuïtief Schilderen met Sylvia te Braake, modelschilderen, portrettekenen en pasteltekenen. Jeroen Pater -comedian en communicatietrainer- geeft de workshop ‘Onderhandelen voor Creatieven’ waarin je leert te gaan staan voor wat je waard bent. Renee Blom geeft de tweedaagse workshop ‘Beeldend Schrijven’.

Tenslotte zijn er drie open ateliers voor de gevorderde schilder/tekenaar. Sasja Bork heeft 4 groepen in het Open Schilder Atelier waarin je werkt aan je eigenheid en inspiratie. Nine Kullberg verzorgt het Open Teken Atelier en Lisa Peters Esvelt begeleidt het Open Pastel Atelier. In de Open Ateliers werk je het hele jaar door aan je eigen onderwerpen en word je individueel en deskundig begeleid om naar een hoger niveau te komen in je werk.

Kijk op de site www.oude-werf.nl voor meer informatie over de workshops en cursussen en kom vooral eens langs om de sfeer te proeven!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk