Nieuwe bewoners Peppelhoeve zijn tevreden

De nieuwe bewoners van de Peppelhoeve in Nieuwegein zijn tevreden over de oplevering van hun nieuwe woning. Als cijfer geven zij ruim een acht (8,3) aan de totale dienstverlening van Portaal. Dit komt naar voren uit een onderzoek.

De huurders zeggen het fijn te vinden dat de sleuteloverdracht op kantoor van Portaal plaatsvindt na een uitgebreide presentatie. In deze presentatie vertelt de verhuurconsulent alles wat de nieuwe huurders moeten weten over hun nieuwe woning. Voor het proces ‘Tekenen van huurovereenkomst en betrekken van de woning’ werd gemiddeld zelfs een 8,6 gegeven. Alle huurders zeggen tevreden te zijn over de manier waarop de medewerker de huurovereenkomst met de huurders doornam.

Goed geïnformeerd
Op de vraag ‘Welke specifieke informatie kreeg u over hoe uw woning werd opgeleverd en/of welke werkzaamheden nog moesten worden uitgevoerd?’ antwoordden blije huurders: ‘De uitleg over de vloer en eventuele vloerkleden, doordat er bijvoorbeeld geen harde vloer ingelegd mag worden. Ook hoeveel sleutels we krijgen, en informatie over de naambordjes. De videofoon is nog een keer extra uitgelegd. Wij wonen allebei voor het eerst op ons zelf. Fijn dat we informatie kregen over waar we eventueel rekening mee kunnen houden, waar we ons moeten aanmelden en dat er niet in de vloer geboord mag worden. Mijn vriend en ik zijn echt heel goed geïnformeerd!’

Mix van bewoners
Er wonen veel starters, alleenstaanden en ouderen, deze mix ervaren de bewoners als prettig. Ook zijn de bewoners blij met het vrije uitzicht en de ligging op het zuiden, waardoor ze lekker van het zonnetje genieten op hun balkon.

Verhuur
De eerste huurders van de Peppelhoeve kregen in februari de sleutel van hun nieuwe woning. Inmiddels is ook het tweede blok opgeleverd en het laatste blok volgt in juni. De verhuur verloopt via WoningNet.

De bewoners tijdens de uitreiking van de sleutels door wethouder Hans Adriani

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren