Nieuw initiatief in Buurtplein Zuid in teken van ‘Horen’

Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37 in Nieuwegein staat woensdag 18 maart aanstaande in het teken van ‘Horen.’ Wijkbewoonster en oud verpleegkundige Ziska van Gulijk heeft het buurtinitiatief: ‘Wie wil gehoord worden ?’ opgestart. Zelf is van Gulijk slechthorend en merkt, dat ondanks alle hulpmiddelen, ze zich in een groep een buitenstaander voelt. Met het initiatief wil Ziska, samen met anderen, handvatten aanbieden om de zelfredzaamheid te vergroten.

Tijdens de bijeenkomst, woensdagmorgen18 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur, zullen de bezoekers van gedachten wisselen over allerlei onderwerpen zoals: Wat doe jij met je verjaardag? Het hoorprotocol: Wat mag je verwachten van je audiciën. Ondertiteling, maar ook de missers met verstaan zullen aan de orde komen.

Wilt u meer informatie over deze middag? Neem dan contact met Ziska van Gulijk. Zij is bereikbaar via het e-mailadres: zvgulijk@planet.nl. Ook dove mensen zijn van harte welkom op Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren