NewFun, het jongerennetwerk van Nieuwegein

NewFun is het jongerennetwerk van Nieuwegein en dat betekent dat NewFun zich bezig houdt met de jeugd van Nieuwegein. Zo zullen zij ervoor zorgen dat de gemeente en de scholen naar de jeugd luistert! Het mooie is dat de gemeente NewFun zelf het leven in heeft geroepen en er dus niet onderuit kan om naar ons te luisteren.

Een van de onderwerpen dat vaak aan de orde komt is: Wat wil de jeugd in Nieuwegein? Over het algemeen wordt Nieuwegein erg saai gevonden, dus probeert NewFun erachter te komen wat zij en jullie (als jeugd) zouden willen.

Dit kan zowel een verandering zijn als iets heel nieuws. Om dit te weten te komen organiseert NewFun activiteiten en deze kunt u lezen op de website van NewFun. Op de website kun je vragen stellen zoals deze:

‘Hoe kan het toch? als je lekker wil zonnen aan het water moet je naar De Meern of Vianen of nog verder. Waarom is er in nieuwegein geen gelegenheid?

De binnenbocht van de Lek naar het Lekkanaal wordt hersteld, kan daar dan geen mooi strand aangelegd worden? Soort baai. das nog veilig ook.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren