Nederlands Kampioenschap Glazenwassen

Afgelopen woensdag 15 mei werd het NK Glazenwassen in Nieuwegein gehouden. Maar liefst tien enthousiaste deelnemers waren in het Nieuwegeins Business Center aanwezig op de Glazenwassers & gevelbehandelaars vakbeurs 2013 om de titel van beste glazenwasser van Nederland op te eisen.

Tijdens de voorronde is er hard gestreden door de deelnemers, maar de jury bleef kritisch letten op zaken zoals houding, zorgvuldigheid, veiligheid en natuurlijk het eindresultaat. De deelnemers toonden hun vaardigheden op een hoogwerker en op een houten of aluminium ladder. Na de voorronde bleven van de tien, zes deelnemers over die in de halve finale voor een felbegeerde plek in de finale streden.

In een zinderende finale streden Addy Vroom en Sven van der Burgh tegen elkaar voor de titel. Qua snelheid won Sven het op de hoogwerker en ladder maar de jury vond uiteindelijk de kalmheid, zorgvuldigheid en de beheersing van materialen bij Addy zwaarder wegen. Hierdoor mag Addy Vroom zich met recht voor de komende twee jaar de beste glazenwasser van Nederland noemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren