Natuurvereniging IVN Nieuwegein-IJsselstein e.o. bestaat 25 jaar!

Op zondag 8 september viert Natuurvereniging IVN Nieuwegein-IJsselstein e.o. haar 25 jarig bestaan. Het jubileum wordt gevierd op de typische IVN manier met een overdaad aan natuuractiviteiten voor vooral de jeugd. Je kunt bloemen strijken, vogels kijken, waterbeestjes bekijken, er is een natuur-knutselhoek en nog veel meer. Verder zijn er verschillende mini-excursies. Er worden bezoeken aan de vlinderidylle gebracht en er zijn natuurschoon-wandelingen.

Ook duurzaamheid komt op informatieve en speelse wijze voor jong en oud onder de aandacht. Werkgroep Klimaat Neutraal IJsselstein is aanwezig met o.a. het brood-zakkenspel, Zero Waste en diverse groenprojecten.

We willen niet alleen van de natuur in onze gemeenten genieten, maar ook graag iets terug doen. Daarom gaan we biologische bloembollen planten voor de bijen. Vergeet niet om zaadjes me te nemen voor de biologische zaden ruilbeurs!

Om het geheel van de nodige allure te voorzien zal het een en ander plaatsvinden onder het toeziend oog van ‘duurzaamheidskoningin’ Minima.

Het jubileum vindt plaats in en om het MEC in het natuurkwartier in Nieuwegein (bij de molen en de kinderboerderij) op zondagmiddag 8 september van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis, iedereen is van harte welkom om er een feestelijke middag van te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren