Nana en Scarlet Stories op KOMopLIVE

Ook dit seizoen kunt u zich iedere laatste zondagmiddag van de maand wentelen in het weekendgevoel tijdens ‘KOMopLIVE’. Met een hapje en een drankje binnen handbereik geniet u in het theatercafé van DE KOM van lekkere livemuziek. De toegang is gratis.

Op 26 november treden twee bands voor u op: Nana en Scarlet Stories. Nana’s melancholische muziek raakt gevoelige snaren. De zangeres mixt alternatieve pop moeiteloos met filmische en klassieke invloeden. De band Scarlet Stories combineert sterke vocalen met melancholische melodieën en krachtige akkoorden. Progressieve pop, soms kwetsbaar en klein, dan weer intens en krachtig.

Nana
Nana’s melancholische muziek raakt gevoelige snaren. Ze zingt over de kracht van de liefde met een soms diepe en soms hoge, kwetsbare stem. Alternatieve pop wordt moeiteloos gemixt met filmische en klassieke invloeden. Denk aan Patrick Watson en Damien Rice.

Scarlet Stories
Scarlet Stories combineert sterke vocalen met melancholische melodien en krachtige akkoorden. Progressieve pop, soms kwetsbaar en klein, maar even later intens en krachtig. Ingetogen en mysterieus met een stevig metal randje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren