Muziekfestival ‘City Zingt’

Om de verjaardag van Nieuwegein te vieren houdt houden de ondernemers van winkelcentrum Cityplaza en de gemeente Nieuwegein een heuse ‘City Zingt.’ 1 Juli is de dag waarop Nieuwegein is ontstaan door de samenvoeging van de toenmalige gemeenten Jutphaas en Vreeswijk. Dit gebeurde op 1 juli 1971. Het meezingfestival zal ieder jaar gaan plaatsvinden want in 2012 is het 50 jaar dat Nieuwegein bestaat en dat is een bijzonder jaar dat bijzonder gevierd gaat worden.

Met zoveel mogelijk Nieuwegeiners, jong en oud, wil de organisatie van ‘city Zingt’ een uniek koor vormen. Wil je meezingen? Meld je alvast aan en neem je vrienden mee. Heb je een favoriet nummer dat niet mag ontbreken? Laat het weten! Stuur een e-mnail naar: info@cityzingt.nl.

‘Ben je meer van het neuriën, lispelen of fluisteren? Of zing je juist uit volle borst? Op een groot podium in de Kuil staat ons Nieuwegeinse huiskoor te zingen. Bang dat je de tekst niet kent? Wij zorgen voor schermen met lyrics. Dorst gekregen van het zingen? Drink wat samen, eet wat lekkers op het festivalterrein’ aldus de organisatie.

Het Nieuwegeinse meezingspektakel is gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website City Zingt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren