Museum Warsenhoeck in Coronatijd

Museum Warsenhoeck is vanaf 1 oktober weer op drie middagen open, en wel op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.15 uur tot 15.30 uur en 15.30 uur tot 16.30 uur. In verband met de aangescherpte Coronamaatregelen is de reserveringsoptie via de website van het museum weer in gebruik genomen. U kunt ook op goed geluk naar het museum komen en ter plekke reserveren. Als het maximum aantal bezoekers van 6 al binnen is, kunnen wij u helaas niet ontvangen en kunt u even buiten wachten.

De medewerkers van het museum volgen het dringende advies op om in binnenruimten een mondkapje te dragen en uiteraard vragen zij de bezoekers de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Naast de vaste tentoonstelling over de geschiedenis van Nieuwegein zijn de kunst-expositie met etsen en tekeningen van Christine Boer tot 1 november 2020 en de expositie ‘Modelbouw’ alsmede de foto-expositie ‘Monumenten in Jutphaas en Vreeswijk’ tot 10 januari 2021 te bezoeken.

Museum Warsenhoeck bevindt zich in het Natuurkwartier nabij kinderboerderij IJsselstee en het MEC aan de Geinoord 11 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk