Geen editie van Licht op Noorderveld 2021

De jaarlijkse herdenkingsavond Licht op Noorderveld op de begraafplaats aan de Structuurbaan 1 in Nieuwegein gaat helaas ook dit jaar niet door. Licht op Noorderveld vindt normaliter altijd begin november plaats. Gezien de grote groepen mensen en het open karakter van deze avond ziet de organisatie geen mogelijkheden om de avond op een veilige en waardige manier te organiseren binnen de huidige coronamaatregelen.

Elk jaar worden er in december bij de entree van Noorderveld in de buurt van het crematorium een aantal kerstbomen geplaatst waar bezoekers een kerstbal in kunnen hangen. Nu Licht op Noorderveld niet door kan gaan plaatst de organisatie extra kerstbomen zodat meer mensen de mogelijkheid hebben om stil te staan bij hun dierbaren.

In de week na 6 december worden de kerstbomen geplaatst en deze blijven tot en met 6 januari staan. De extra kerstbomen komen te staan bij het Tripoli monument, vlakbij veld I/J, een boom bij veld B en er wordt een boom op het strooiveld geplaatst. De kerstballen kunnen beschreven worden en vindt u naast de kerstbomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren