Mundikat Paasshow in de Beursfabriek

Op zondag 1 en maandag 2 april aanstaande houdt Mundikat een unieke Mundikat Paasshow in Nieuwegein. Tijdens de show kunt u genieten van meer dan 30 soorten rassen, 700 katten en poezen in de Beursfabriek aan de Symfonielaan 5 in Nieuwegein. De Mundikat Paasshow is alweer de 203e en 204e Internationale kattententoonstelling van Mundikat.

Rode, kale, krullende, dikke, hele dunne, mooie, gekke, vreemde maar sowieso de mooiste katten van Europa op één van de grootste kattenshows van Mundikat. Deze dagen steelt kattenvereniging Mundikat de show. Kattenliefhebbers kijken hun ogen uit met Pasen bij de leukste kattenshow van Europa

Struinen en genieten
Al eens een Noorse boskat van dichtbij gezien? Al eens gesmolten door de aanblik van de bluepoint Brits Korthaar? Op zoek naar een nieuwe poezenmand. Of wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van kattenvoeding. Dan is het struinen en genieten. Laat je verrassen en maak kennis met de diversiteit van de kat: van langharige prinsen en prinsessen tot de excentrieke naaktkat, er zijn wel 27 rassen vertegenwoordigd vanuit de hele wereld.

Wil je meer weten?
Als je meer wilt weten over voeding, maar ook over de opvoeding van een kat, maak dan een praatje met de lieftallige standhouders of onze (internationale) exposanten/ eigenaren. Hier kom je alles te weten over je huisdier, maar ook als je ambities hebt om zelf een cattery te beginnen, laat j dan in Nieuwegein verder informeren. Ook vind je er tal van kraampjes waar je voer, kattenbakvulling, speeltjes, binnen- buitenrennen en prachtige krabpalen kunt kopen.

Kattenkunst voor de liefhebber: exposities
We weten het al van de kleine kattenboetieks door heel het land, en Mundikat brengt ze samen op een plek: van beelden, tot pentekeningen en schilderijen. Kattenkunst is te gek! Ontdek het zelf met Pasen. Voor de kleintjes is er een kinderhoek met diverse activiteiten.

De Mundikat Paasshow is open op zondag 1 en maandag 2 april 2018 van 09.30 uur t/m 17.00 uur. Entree: € 7,50, kinderen t/m 12 jaar € 2,50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren