Morgen start het Jubileumfeest Fokkesteeg op het plein bij AH en La CaZa

De kinderambassadeurs uit de wijk Fokkesteeg hebben appeltjes geregeld bij Albert Heijn Fokkesteeg. Het Wijknetwerk dankt de Albert Heijn voor deze sponsoring. De kinderambassadeurs gingen ook alle klassen langs van de Basisschool De Schouw en de Jenaplanschool De Zuiderkroon om te vertellen over de KidsClub en het feest dat aankomende vrijdag en zaterdag plaatsvindt op het centrale plein aan de Hoornseschans. Dit natuurlijk onder leiding van de coördinator KidsClub & begeleidster kinderambassadeurs Saskia Schuilenga.

Tijdens de lunch kregen de kinderen lekkere limonade aangeboden door Bianca van La CaZa, waarmee de ambassadeurs proostten.

Morgen, vrijdag 5 juli zijn er tijdens het feest veel kinderactiviteiten van 15.00 uur tot 17.00 uur. Kinderen kunnen dan onder andere Tattoo’s maken, smincken, haren vlechten, oud hollandsche spelen -mogelijk gemaakt door Sport ID Nieuwegein- lootjes trekken en nog veel meer. En voor de kleintjes is er KIddy Rides. Natuurlijk is er ook live muziek op het podium met: De Dolle diva’s, Rooie Arie en Riding with the King. En… het Syrisch buffet. Kijk hier voor meer informatie over het wijkfeest in Fokkesteeg dit weekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren