De wijk Fokkesteeg is jarig en dat wordt gevierd!

Op 1 juli 2021 bestaat Nieuwegein precies 50 jaar. Een stad ontstaan uit de dorpen Jutphaas en Vreeswijk. Sindsdien zijn er hele wijken gebouwd en is Nieuwegein van groeikern verrezen tot een volwaardige stad. De wijk Fokkesteeg bestaat inmiddels 40 jaar, en dat gaat gevierd worden. Maar niet alleen de wijk viert feest, want het Wijknetwerk Fokkesteeg en Stichting Balans bestaan 10 jaar en 5 jaar Cirkeltje Rond alweer 5 jaar.

Een mooie kans om onder het genot van een drankje en hapje kennis te maken met de diverse organisaties, ondernemers en bewoners die actief zijn in de wijk Fokkesteeg. Maak tijd om oude contacten te hernieuwen of gewoon aangenaam te verpozen op het terras met verrassende optredens en een heerlijk Syrisch buffet.

Het wijknetwerk nodigt iedereen uit om op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli aanstaande op het plein aan de Hoornseschans het glas te heffen op deze jubilea en met het wijknetwerk te ontdekken wie er tot ‘Fokkesteeger van het jaar’ wordt benoemd. Het feest begint vrijdag 5 juli om 14.30 uur. Zaterdag 6 juli zijn er al vanaf 10.00 uur diverse activiteiten.

Het programma hieronder:

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren