Nieuwe contracten Regiotaxi Utrecht

Voor de komende drie jaren zijn nieuwe afspraken gemaakt voor Regiotaxi Utrecht. Willemsen-de Koning blijft de vervoerder van de regiotaxi en Munckhof BV gaat het callcenter verzorgen. De nieuwe afspraken gaan in per 15 augustus van dit jaar.

Vervoer van deur tot deur
Regiotaxi Utrecht verzorgt vanaf 15 augustus het aanvullend openbaar vervoer en het Wmo-vervoer in onder andere de gemeenten Utrecht, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Lopik en Vijfheerenlanden (Vianen en vanaf 15 december ook voor de voormalige gemeenten Leerdam en Zederik). Het vervoer is van deur tot deur. Dat kan een adres zijn of een halte of station van ander openbaar vervoer zoals tram, metro, bus of trein.

De regiotaxi combineert ritten met meerdere passagiers. Van het aanvullend openbaar vervoer per Regiotaxi Utrecht kan iedereen gebruik maken. Het Wmo-vervoer is voor mensen die vanuit de gemeente een indicatie vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) hebben gekregen. Zij betalen een lager tarief.

Tarief per kilometer in plaats van zone
Voor het reizen met Regiotaxi Utrecht betalen passagiers op dit moment nog een instaptarief en een tarief per zone. Vanaf 15 augustus verandert het tarief per zone in een tarief per gereden kilometer.

Meer informatie
Alle (nieuwe) informatie over het reizen met Regiotaxi Utrecht staat op deze website. Ook vindt u daar actuele informatie over de coronamaatregelen die gelden voor het regiotaxivervoer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren