Monrooy lijsttrekker CU, SGP doet niet meer mee

De kiesvereniging van de ChristenUnie in Nieuwegein heeft op de ledenvergadering van 5 november 2013 de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 vastgesteld. De kiesvereniging heeft de huidige fractievoorzitter van de ChristenUnie Martin Monrooij tot lijsttrekker gekozen. Martin Monrooij is een bekend en gewaardeerd raadslid. Dat blijkt ook uit het feit dat hij de afgelopen twee raadsperioden plv. voorzitter van de gemeenteraad is geweest. In die rol heeft hij meningmaal laten zien dat hij in staat is om boven de partijen te staan. Daarnaast is hij vier jaar wethouder geweest in de periode 2002-2006. De ChristenUnie kiest met deze lijsttrekker voor continuïteit en kwaliteit.

De tweede kandidaat op de lijst is Ineke Schiltkamp-van Dixhoorn. Zij is de afgelopen twee raadsperioden specialist geworden in ruimtelijke ordening en stadsbeheer. Ook Ineke wordt in de commissie gewaardeerd voor haar kundige inbreng rondom bouwplannen en bestemmingsplannen. De ChristenUnie kiest met Ineke voor een luisterend oor in het hart van de samenleving.

De ChristenUnie zal in de verkiezingen mee doen onder het motto ‘Geef geloof een stem’. Hiermee wil de partij aangeven dat zij de stem wil zijn van vele mensen die onze standpunten ondersteunen. De ChristenUnie wil laten zien dat zij zich niet door incidenten, hypes en onderling gekissebis in de gemeenteraad wil laten leiden, maar op hoofdlijnen haar eigen koers willen blijven varen op basis van de bekende uitgangspunten. Lijstduwer is geworden Thijs van de Kamp.

De SGP doet vanwege gebrek aan kandidaten helaas niet meer mee met de verkiezingen voor de gemeenteraad. Deze partij ondersteunt wel de kandidatenlijst van de ChristenUnie. De ChristenUnie zal daar waar mogelijk de standpunten en zienswijzen van de SGP meenemen in de meningsvorming.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren