Moeders in het zonnetje bij Merwestein

Aankomende Moederdag is het feest bij Merwestein. Het zwembad pakt groots uit, met een gratis interactief programma voor alle moeders die komen zwemmen. Voor de eerste honderd moeders die aan de kassa verschijnen, is zelfs de toegang tot het zwembad helemaal gratis. Een cadeautje van Merwestein voor de gezinnen van Nieuwegein en omgeving. Directeur Ton Bothoff: “We gunnen alle moeders een geweldige belevenis met hun familie.”

De laatste jaren is zwembad Merwestein omgetoverd tot een hypermodern waterbeleving. Een interactieve glijbaan, een bubbelbios en spannende games tillen een ouderwets middagje zwemmen naar een hoger niveau. “We durven te zeggen dat wij het interactiefste zwembad van Nederland zijn”, vertelt Bothoff trots. “Er zijn allerlei extra opties om het zwembadbezoek nog leuker en spannender te maken. Verschillende lichtspellen in de glijbaan bijvoorbeeld én de mogelijkheid om behaalde tijden en actiefoto’s meteen per e-mail te ontvangen.”

“De meeste elementen zijn beschikbaar met een speciaal polsbandje. Normaal gesproken kost dit € 2,50 maar op Moederdag betalen moeders er niets voor. Een cadeau dat leuk blijft, want het bandje is ook voor volgende bezoeken geactiveerd.” En een volgend bezoek is altijd weer anders: het zwembad heeft diverse videowanden en een lichtshow die de sfeer en setting compleet kunnen veranderen. “Maar we verliezen naast alle geavanceerde mogelijkheden zeker de kleine dingen niet uit het oog. Een leuke Moederdagaanbieding van onze brasserie H2O zorgt er bijvoorbeeld voor dat echt álle zintuigen aan bod komen.”

Het is overigens niet de eerste keer dat sport- en evenementencomplex Merwestein met een ludieke actie op de proppen komt, zo besluit Bothoff: “We grijpen zo veel mogelijk gelegenheden aan om ons doel te bereiken: mensen met elkaar verbinden in het kader van sport en bewegen.”

Moederdag? Merwestein
Op 14 mei is het Moederdag. Een goed moment om samen met het gezin een mooie dag te beleven. En beleven, dat is precies waar het om draait in zwembad Merwestein. Neem je moeder mee en leg haar in de watten met:

•    Gratis toegang tot leuke interactieve spelletjes
•    Actiefoto’s van het gezin, gratis per e-mail toegezonden
•    Een feestelijk Moederdaggebakje én een kopje koffie voor maar € 3,50
•    Een heerlijke herinnering

Op zondag 14 mei is het zwembad geopend van 9.00 tot 16.00. Let op: de eerste 100 moeders mogen GRATIS naar binnen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren