142 PLUS-boodschappenpakketten voor cliënten Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein

De spaarzegelactie bij supermarkt PLUS Van Loon in Nieuwegein levert 71 boodschappenpakketten op. Klanten van de supermarkt op winkelcentrum Nedereind hebben hiermee massaal hun boodschappenpakketzegels gedoneerd aan de Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein. De boodschappenpakketten zijn vanmorgen afgeleverd bij de Voedselbank aan de Montageweg in Nieuwegein.

Klanten van de PLUS doneerden hun spaarzegels de afgelopen weken door de zegels in een verzamelbox te doen in de winkel. Dat leverde dus dit enorme aantal boodschappenpakketten op voor de klanten van de voedselbank. Christ en Jolanda van Loon waren zo blij met dit grote aantal dat zij het aantal pakketten verdubbeld hebben. De vrijwilligers van de voedselbank konden dan ook maar liefst 142 PLUS boodschappenpakketten in ontvangst nemen.

Christ van Loon: ‘Bij de voedselbank zijn we zeer prettig ontvangen en gezamenlijk hebben wij de pakketten uit de twee bestelbussen naar binnen gebracht.’

Op de foto medewerkers van PLUS van Loon en Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein. ‘Trots op onze klanten die dit mogelijk maakten!’ aldus Jolanda van Loon.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk