Mitros lanceert verkoop-website

Mitros, de grootse woningcorporatie in Utrecht en Nieuwegein, heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd. Met MitrosVerkoopt.nl brengt de corporatie voor het eerst al haar actieve aanbod, bijna 100 verkoopwoningen, op een overzichtelijke manier bij elkaar zodat starters en huurders ook een kans krijgen op een eigen koopwoning.

Mitros is bekend als verhuurder van sociale woningen. In Utrecht en Nieuwegein wonen 65.000 mensen in huizen van Mitros. Hiernaast verkoopt Mitros op jaarbasis tussen de 200 en 300 woningen. Deze inkomsten worden vervolgens weer geïnvesteerd in het onderhouden van bestaande woningen en het realiseren van nieuwbouw.

“Bij Mitros kun je altijd uitgaan van een goede begeleiding bij de aankoop van je woning. We kijken gezamenlijk met onze makelaars niet alleen naar de woning zelf, maar ook naar de wensen van de koper”, zegt verkoopadviseur Cora Bakker van Mitros. “Daarnaast helpen we ook met de aankoop. Wij weten precies welke gemeentelijke regelingen en voorwaarden er gelden”. Een passende woning heeft volgens haar niet allen te maken met het feit of je de woning kunt betalen.“ Het is ook heel belangrijk dat iemand zich thuis voelt in de wijk en de woning.

De voornaamste reden om bij Mitros te kopen is volgens Bakker het grote aanbod van woningen die tegen eerlijke prijzen worden aangeboden. “Mitros richt zich voornamelijk op starters. Het merendeel van de aangeboden woningen valt in de prijsklasse van € 75.000 tot € 200.000 euro.” Met Mitrosverkoopt denkt Mitros deze doelgroep beter te kunnen faciliteren in hun zoektocht naar een geschikte en betaalbare woning in Utrecht of Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk