Minister Hennis-Plasschaert naar Nieuwegein

Het Politiek Café Nieuwegein, dat dinsdag 17 maart aanstaande wordt gehouden in Green Village aan de Blokhoeve, heeft VVD Minister Hennis-Plasschaert weten te strikken. ‘Hoe houdt zij zich staande in het van oudsher mannenbolwerk Defensie?’ Ruim twee jaar vervult zij die rol, als eerste vrouwelijke minister in het van oudsher mannenbolwerk Defensie.

In een periode waarin de ene na de andere militaire vecht- of hulpmissie loopt, terwijl ook nog forse bezuinigingen van voorgaande kabinetten beslag moeten krijgen. Een ministerie ook, waar de ene na de andere affaire zich afspeelt.

Hoe houdt zij zich staande in die wereld? Is ons land voldoende voorbereid op de bedreigingen, die steeds dichterbij lijken te komen? Was Defensie als ministerie altijd haar droom? Hoe kijkt zij aan tegen de betekenis van de Provinciale Statenverkiezingen de volgende dag? Deze en veel meer vragen krijgen een antwoord.

Tijdens de bijeenkomst, die om 19.45 uur begint, zal ook het heugelijke feit gevierd worden dat het Politiek Café Nieuwegein 10 jaar bestaat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren