Opening culturele seizoen met ‘City on Stage’

Op 14 september viert DE KOM samen met winkelcentrum Cityplaza de start van het nieuwe culturele seizoen met ‘City on Stage’, een evenement waarbij het podium centraal staat.

’s Ochtends zijn er voor kinderen allerlei activiteiten, waaronder schminken, een workshop beeldende kunt en de Peuterparade. En op het Stadsplein staat de hele dag een springkussen voor de kinderen. ’s Middags is er op Cityplaza een doorlopend programma met optredens van het kunstencentrum van DE KOM en theaterkoor Prove It, de talentenjacht ‘City’s Got Talent’ en voorproefjes van de theatervoorstellingen van de Nieuwegeinse formatie Jaft en hiphop-dansgroep Solid Ground.

In het kader van het 1-jarig bestaan van DE KOM is er ’s avonds voor genodigden een feestelijk theaterprogramma met optredens van artiesten die komend seizoen in DE KOM te zien zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren