Middag van de ambacht voor ondernemers

Een eigen ambachtelijk product ‘in de etalage’ zetten? Andere inspirerende ondernemingen ontmoeten die ook een liefde voor lokaal gemaakte producten kennen? In contact komen met toekomstige werknemers die klaar zijn om de wereld van het ambacht in te duiken? Dat kan, want 24 november is het de Middag van het Ambacht.

Aansluiting onderwijs en praktijk
Het Nieuwegeinse bedrijfsleven, ROC Midden Nederland en andere opleidingen en de gemeente werken steeds meer samen om het opleidingsprogramma goed aan te laten sluiten bij de praktijk op de werkvloer. Tijdens de Middag van het Ambacht kunnen ambachtelijke bedrijven en Nieuwegeinse (lichte) maakindustrie kennismaken met Utrecht Made, een platform dat zich inzet voor lokaal gemaakte producten. Daarnaast biedt deze inspirerende dag de mogelijkheid voor bedrijven om hun eigen netwerk uit te breiden en om in contact te komen met toekomstige werknemers voor het invullen van een openstaande vacature of stageplaats. Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken is aanwezig op de Middag van het Ambacht om het belang van midden- en kleinbedrijven en ambacht voor de stad toe te lichten en mee te doen aan de ronde tafelgesprekken.

Voor wie
Ambachtelijke bedrijven en Nieuwegeinse (lichte) maakindustrie

Waar
ROC Midden Nederland, Harmonielaan 2 in Nieuwegein

Wanneer
24 november 2016, van 15.00 tot uiterlijk 18.00 uur

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via een e-mail te sturen aan ondernemen@nieuwegein.nl.

Meer informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met Barbara Timmermans, adviseur ondernemerszaken op (030) 607 14 48 of via ondernemen@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk