Open dag OBS De Krullevaar

Zaterdag 20 april van 10.00 – 13.00 uur houdt de openbare basisschool De Krullevaar in de wijk Doorslag, weer de jaarlijkse OPEN DAG. Dit jaar is de open dag gekoppeld aan de afsluiting van het project: ‘sprookjes’. U kunt het sprookjesmuseum bezoeken en door de hele school vindt u creatieve werkstukken over het thema sprookjes.

De deuren staan open voor ieder die een kijkje wil nemen in de school: ouders, familie, buurtbewoners, vrienden en kennissen. Er vinden allerlei activiteitenplaats.

Een toververfmachine, een grabbelton van vrouw Holle, maar ook de traditionele vrijmarkt waar leerlingen hun spulletjes kunnen verkopen. Ook het schoolkoor van De Krullevaar treedt op.

Met een heus rad van avontuur waarbij prijzen te winnen zijn en een echte ijscokar belooft het een gezellige ochtend te worden. Ook kunt u informatie krijgen of vragen stellen over het onderwijs op De Krullevaar en over de buitenschoolse opvang “De Vrije Vogels”. Directie, teamleden en ouders staan klaar om antwoorden te geven op al uw vragen. Voor meer informatie over De Krullevaar zie ook hun website: www.krullevaar.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk