Met Stadspas gratis meedoen aan De Nieuwegein Quiz

Nieuwegeiners die in het bezit zijn van een Stadspas hoeven geen inschrijfgeld te betalen wanneer zij zich aanmelden als kandidaat voor het nieuwe initiatief De Nieuwegein Quiz. Dit evenement, voor alle (oud)Nieuwegeiners vanaf 14 jaar, wordt op donderdag 12 maart gehouden in de Anna van Rijnzaal van het Anna van Rijncollege aan de Albatros in Nieuwegein. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van De Nieuwegein Quiz.

De Nieuwegein Quiz wordt in tweetallen gespeeld. Kandidaten melden zich dan ook aan als duo. Mensen met een Nieuwegein Stadspas hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Ook als één van beiden in het bezit is van een Nieuwegein Stadspas, kunnen beide kandidaten gratis deelnemen. Op het aanmeldformulier op de website van De Nieuwegein Quiz wordt om het nummer of de nummers van de Stadspassen gevraagd.

Vanuit de Stadspas is positief gereageerd op dit initiatief. Op de maandelijkse Stadspas-pagina in de Molenkruier zal op 4 maart aandacht worden gevraagd voor De Nieuwegein Quiz. Ook via de Facebookpagina van de Nieuwegein Stadspas kunt u meer informatie vinden.

De Nieuwegein Quiz wordt een inspirerende, leerzame maar vooral hele leuke avond met vragen over alles wat Nieuwegein was, is en wordt. Iedereen vanaf 14 jaar kan meedoen, er zijn vragen op allerlei niveaus en over allerlei onderwerpen.

Presentator van de Nieuwegein Quiz, René Hansen: “Wij nodigen álle bewoners van harte uit om mee te doen aan deze nieuwe lokale uitdaging. Je hoeft geen doorgewinterde Nieuwegeinkenner, historicus of allesweter te zijn, er zijn vragen over het heden, verleden en zelfs de toekomst van Nieuwegein. Voorop staat dat het een ontzettend leuke avond wordt, waarbij onze insteek is dat meedoen belangrijker is dan winnen.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren