Met de fietsvalpreventietraining blijft u veilig doortrappen

Bent u bang om te vallen en fietst u daarom veel minder dan u zou willen? Fietst u wel veel maar wilt u weten hoe u stevig in het zadel blijft zitten? En wat u moet doen als u toch valt? Meldt u dan aan voor de gratis Doortrappen fietsvalpreventietraining op donderdag 16 mei van 10.00 tot 13.00 uur.

Fysiotherapeuten Eefke Wind en Marieke Stortelers praten u bij over het voorkomen van fietsongevallen, wat er verandert als je ouder wordt en wat u zelf kunt doen om fit te blijven fietsen. De training wordt gegeven in het Theehuys op de Museumwerf Vreeswijk aan de Wierselaan 113 in Vreeswijk. Aanmelden via Linda Blankenstein: info@nieuwegeinfietst.nl.

Fiets mee!
Naast theorie is er ook ruimte voor de praktijk. U oefent uw balans en evenwicht. En u kunt onder professionele begeleiding een fietsparcours afleggen en een fiets apk-keuring laten doen. Dus neem uw fiets mee!

Altijd interessant, of u nou veel of weinig fietst
De fietsvalpreventietraining is erg populair en loopt altijd snel vol. Nieuwegein fietst organiseert deze trainingen in opdracht van gemeente en provincie, samen met lokale fysiotherapeuten. Al meer dan 150 Nieuwegeinse senioren gingen u voor en waarderen de training met gemiddeld een 8.

Enkele reacties: ‘Zeer nuttig en met handige tips.’, ‘Ik twijfelde of dit wel interessant zou zijn met mijn fietservaring maar ben blij dat ik gegaan ben.’Gezellig, informatief en afwisselend.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk