Met basisscholen op weg naar balans in ouderschap

In samenwerking met Openbare Daltonschool De Meander en Montessorischool De Vleugel organiseert Tai Chi & Qigong Nieuwegein in mei twee workshops Ouderschap in Balans. De workshops zijn bedoeld voor ouders die graag meer rust willen ervaren in het ouderschap. In drukte van alledag loop je jezelf makkelijk voorbij. Stress zet zich dan eenvoudig vast in je lichaam.

Het is een enorme uitdaging om balans te vinden tussen ouder zijn, partner of werknemer, en tegelijkertijd ook jezelf zijn. Terwijl kinderen juist baat hebben bij een rustige en evenwichtige omgeving. Voor ouders die zich soms gevangen voelen in al deze rollen is er deze workshop. Deelnemers maken kennis met aandachtig ‘zijn’. Door ontspannen en met aandacht te bewegen leren ouders het eigen lichaam weer te voelen. Minder in je hoofd zitten en krachtig staan. Dat is een mooie basis voor de balans in het eigen leven. Wanneer je je krachtig voelt, ben je beter in staat om keuzes te maken. Ouderschap is niet alleen goed zorgen voor je kinderen maar ook voor jezelf. Als ouders zich evenwichtig voelen en ontspannen zijn profiteren kinderen daar ook van.

De workshops vinden op op 16 mei (De Meander) en 30 mei (De Vleugel) van 19:00 – 21:00 uur, kosten: 9 euro. Aanmelden graag voor 9 mei via info@taichiweb.nl of 030 – 60 343 32 (Marsja Haanstra).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren