Merwestein stelt locatie beschikbaar voor Make-A-Wish Nederland

In juli heeft Sport- en Evenementencomplex Merwestein haar zwembad beschikbaar gesteld aan Make-A-Wish Nederland. Deze organisatie richt zich op het vervullen van de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte en zo ook die van wenskind Benthe. Haar wensvervulling bestond uit een leuk en vol programma geheel in het teken van water en zwemmen.

In Merwestein kon Benthe samen met haar familie genieten van exclusieve toegang tot haar eigen privé zwembad. Na een paar uur spetterend zwemplezier onder toezicht van badmeester Jeroen vervolgde Benthe haar wensdag met een bezoek aan de musical ‘De kleine zeemeermin’ en had ze een meet&greet met hoofdrolspeelster Ariel.

Merwestein is blij dat zij heeft bij kunnen dragen aan een geslaagde wensvervulling voor Benthe en steunt Make-A-Wish Nederland graag door het beschikbaar stellen van de locatie. Kijk voor meer informatie op www.makeawishnederland.org. Wilt u Benthe en haar familie steunen? Op www.stichtingbenthe.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren