Katern

Meld je nog aan voor de ontbijtsessie Fietsstimulering op 7 mei

Hoe zorg je dat je medewerkers vaker de fiets pakken? Tijdens de Ontbijtsessie Fietsstimulering op 7 mei hoor je er alles over. Niet alleen van ons, maar ook van andere werkgevers. Je kunt zelf e-bikes uittesten en natuurlijk staat er een lekker ontbijt voor je klaar. Een mooie start van je dag!

Werkgevers die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden voor 30 april aanstaande door een e-mailtje te sturen naar info@nieuwegeinfietst.nl. De ochtend wordt gehouden op Sportpark Galecop (JSV kantine) en duurt van 07.45 uur tot 10.15 uur. Meedoen is gratis.

Tijdens de bijeenkomst worden de werkgevers bijgepraat over fietsstimulering: Wat kun je allemaal doen? Wat zijn de quick wins en fiscale aspecten? Van welke acties kun je in Nieuwegein gebruik maken?

Fietsambassadeur Boudewijn van Uden van A.S.R. zal meer vertellen over hoe zij steeds meer medewerkers op de fiets krijgt. Noor Zwinkels van de fietscampagne Go Velo legt uit hoe je gratis kunt meedoen met deze campagne.

Buiten is een proeftuin aangelegd waar de werkgevers e-bikes en speed-pedelecs uit kunnen testen. Bijna de helft van de werknemers woont minder dan 15 kilometer van hun werk, een afstand die met een e-bike prima te doen is.

Over Nieuwegein fietst!
Nieuwegein fietst! is dé community voor alle Nieuwegeiners die graag fietsen of vaker willen fietsen en ondersteunt organisaties die met fietsstimulering aan de slag willen.

Op Nieuwegein fietst! vind je de belangrijkste informatie over fietsstimulering speciaal voor Nieuwegeinse werkgevers overzichtelijk bij elkaar: onder andere de fietscalculator, praktijkvoorbeelden, tips, de Fietswijzer en een overzicht van fiscale opties en acties.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren