Mei Workshop Allergie Transformeren

Pak jouw allergie aan tijdens de Mei Workshop “Transformeren van jouw allergie.” Deze workshop zal worden gehouden door de Nieuwegeiner Evert Hemmers en bestaat uit vier maandagavonden in mei (2,9,23 en 30 mei). Maar is ook te volgen middels een individuele sessie op afspraak.
Evert Hemmers: ‘Allergie is een persoonlijke overreactie op prikkels uit de omgeving. Persoonlijk, want de een heeft helemaal geen last bomen die uitgebreid hun pollen laten waaien terwijl de ander hiervan zo gaat snotteren dat gewoon functioneren nauwelijks meer mogelijk is. De een eet zonder iets te merken een lekkere boterham en de ander kan alleen maar producten eten zonder gluten. Sommige mensen krijgen het benauwd na het aaien van een hond maar hebben geen enkele reactie bij het aaien van katten; bij anderen kan dat precies andersom zijn.’
Doel van de workshop is geruststellen van het lichaam waardoor de allergische reactie niet meer nodig is en wel zonder medicijnen. Dit transformeren van de reactie gaat in een aantal stappen. Terug in de tijd, startend bij het ontstaan, stap voor stap naar het heden en waarbij van elke stap de “lading” geneutraliseerd wordt. Met Energiewerk en NLP technieken wordt je uit de alarm stand gehaald zodat jouw lichaam weer normaal reageert op zaken waar je vroeger allergisch voor was. Kijk voor meer informatie op deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk