Meer vrachtverkeer rond Prinses Beatrixsluis

Op zaterdag 17, maandag 19 en dinsdag 20 december krijgt het verkeer rond de Prinses Beatrixsluis in Nieuwegein buiten de spitstijden te maken met een toename van vrachtverkeer en korte wachttijden. Reden hiervoor is een groot transport van damwandplanken vanaf de loswerf van J. Brouwer & Zonen aan Nijverheidsweg 1 naar het bouwterrein bij de sluis.

Mogelijke hinder
Sas van Vreeswijk moet grote damwandplanken vervoeren vanaf de loswerf aan Nijverheidsweg 1 naar het bouwterrein. Op onderstaand kaartje staat de route aangegeven. Deze route is gekozen omdat Sas van Vreeswijk voor deze transporten geen gebruik kan maken van de eigen loswal ten zuiden van de sluis. Deze loswal is namelijk continue in gebruik voor grondoverslag.

Het groot transport gebeurt per extra lange vrachtwagens. Tijdens de transporten kan het zijn dat het verkeer even moet wachten totdat de vrachtwagen een bocht heeft gedraaid. Transportbegeleiding is ter plaatse. Overige hinder is niet te verwachten.

Tijden
Er worden tijdens de spits geen ritten gemaakt, maar wel op de volgende tijden:

Zaterdag 17 december tussen 08.00 uur en 17.00 uur, circa 30 ritten.
Maandag 19 december tussen 09.30 uur en 16.30 uur, circa 50 ritten.
Dinsdag 20 december tussen 09.30 uur en 16.30 uur, circa 50 ritten.

Mogelijk moeten er op woensdag 21 december ook nog ritten plaatsvinden. Of dit zo is, is afhankelijk van het verloop van de ritten op 17, 19 en 20 december.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk