‘Meer rood’ op het Muntplein

Op de website van PvdA Nieuwegein lezen we onder het kopje ‘Veel woorden, maar weing daden als het gaat om veiligheid’ het volgende:

‘Als het gaat om de veiligheid in Nieuwegein hebben de meeste Nieuwegeinse poltieke partijen het hoogste woord. Maar als het daadwerkelijk op daden aankomt is men niet thuis. Het voortbestaan van de Stadswachten in Nieuwegein is van groot belang voor de veiligheid in de stad.

Deze voorziening dreigt echter te sneuvelen in de lopende rijks- en gemeentelijke bezuinigingen. Daarom heeft de van de Partij van de Arbeid afgelopen donderdag een initiatiefvoorstel ingediend om de banen van de Stadswachten om te zetten in reguliere banen en zo de veiligheid in de stad te bevorderen. Dit voorstel werd echter alleen gesteund werd door D’66 en de VSP. De overige fracties hadden niet het lef om hun nek uit te steken voor zo’n belangrijke voorziening’.

In het kader van ‘meer rood op straat’ is de PvdA Nieuwegein op zaterdag 24 april van 13.00 uur tot 16.00 uur aanwezig op winkelcentrum Muntplein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk