Katern

Veel medailles bij eerste schoonspringwedstrijd nieuw seizoen

Zaterdag 14 oktober jl. was in Amsterdam een schoonspringwedstrijd voor de jongste leeftijdsgroepen van Aquarijn. Aquarijn was afgereisd met maar liefst 19 springers. Hierbij waren kinderen die voor het eerst een wedstrijd gingen springen!

In de F-groep (7 jaar en jonger) was er een gouden medaille voor Minte Bos bij de meisjes en een gouden medaille voor Kay van Oorschot bij de jongens.

In de E-groep (8/9 jarigen) was er goud voor Jinte van der Hoef en zilver voor Ike IJmker bij de meisjes. Er eindigden meer meisjes hoog, Myra Kooijman werd 4de, Annissa Deraz 5de en Roos de Boer 6de. Bij de jongens was er goud voor Sietze Houwer.

In de D-groep (10/11 jarigen) was er een bronzen medaille voor Lorine van Leeuwen. Bij de jongens was er zilver voor Sasha Gaytnutdinov en brons voor Samuel Quist.

In de NK-groep (10/11 jarigen) was er goud voor Csilla van Os bij de meisje en goud voor Matthew Hibbert bij de jongens. Daan Willemen behaalde hierbij het brons.

Al deze prachtige resultaten leverden Aquarijn de 1ste plaats op in het clubklassement. De wisselbeker ging met 93 punten mee naar Nieuwegein. De Dolfijn Amsterdam werd 2de en PSV Eindhoven werd 3de.

De gelukkigen met hun prijzen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren