Verkiezingsmarkt 15 maart 2014

De gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart staan voor de deur. De politieke partijen presenteren zich op allerlei manieren: in de Verkiezingskrant, tijdens de verkiezingsdebatten en op de Verkiezingsmarkt van aanstaande zaterdag 15 maart. Burgemeester Frans Backhuijs roept alle Nieuwegeinse inwoners op een bezoek te brengen aan de Verkiezingsmarkt.

De Verkiezingsmarkt vindt plaats op zaterdag 15 maart van 10 tot 16 uur. Bezoekers maken kennis met de Nieuwegeinse politieke partijen en kunnen vragen stellen. Van 11.00 uur tot 11.30 uur en van 13.00 uur tot 13.30 uur is er de mogelijkheid te speed-daten met de aanwezige partijleden. Locatie: bij de ingang van het Stadshuis aan de kant van de Raadstede, vlakbij Saturn.

Burgemeester Frans Backhuijs: “De verkiezingen voor de gemeenteraad zijn dit jaar extra belangrijk omdat de gemeente verantwoordelijk worden voor de jeugdzorg, belangrijke delen van de zorg en de participatiewet gericht op werk. De partijen die deel uit maken van de gemeenteraad nemen beslissingen over deze belangrijke thema’s. Maar de kiezers beslissen 19 maart wie deel uitmaken van deze gemeenteraad. Zij maken dus het verschil. Tijdens de verkiezingsmarkt kunnen de Nieuwegeinse inwoners kennismaken met de tien politieke partijen en hun standpunten. Ik roep dan ook alle inwoners op om een bezoek te brengen aan de Verkiezingsmarkt van aanstaande zaterdag.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk