Katern

Maruschka van Soest zet QuoVadis Rijnhuyse Open 2017 op haar naam

Maruschka van Soest heeft het QuoVadis Rijnhuyse Open op haar naam gezet. In een spannende eindstrijd tegen favoriete Lisa Borckink was Maruschka uiteindelijk de sterkste in het damesenkel 2 van het Nieuwegeinse toernooi. Met 7-5, 6-7 en 6-4 ging de overwinning naar de speelster van TC Domstad. In de gemengd dubbel 2 waren Lisa Borckink samen met haar partner Maarten Hulst (beiden TC Bilthoven) uiteindelijk de sterksten. Met 6-3 en 7-5 wonnen zij van Milou Ettekoven en Bram Stultiens. De finale herenenkel 3 werd gewonnen door Jeroen van Hoeflaken en Marcel Tersteeg, beiden spelend bij TV Rijnhuyse. De damesdubbel 3 finale is uiteindelijk gewonnen door Marit Kreugel en Merel van Houten.

Categorie 2
‘Het QuoVadis Rijnhuyse Open 2017 had dit jaar voor de eerste keer speelsterkte 2 in het aanbod. En dat leverde de toeschouwers prachtig tennis op. Wat ons betreft, krijgt de categorie 2 volgend jaar vervolg’, aldus toernooileider Xan van Scherpenzeel. Tijdens het toernooi werd ook bekend, dat QuoVadis Trustlink (naamgever van het open toernooi) zich in ieder geval tot 2020 ook als hoofdsponsor aan de tennisvereniging verbindt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren