Katern

Maritiem Nieuwegein zoekt vrijwilligers

Van 5 tot en met 8 september dit jaar vindt er in Nieuwegein van Noord tot Zuid een groots evenement plaats met als rode draad het promoten van Nieuwegein als stad aan het water. Een evenement voor Nieuwegein maar ook voor de regio en daarbuiten.

Verschillende werkgroepen zijn momenteel druk bezig met water gerelateerde activiteiten zoals zwemwedstrijden in open water, roeiwedstrijden, drakenbootraces, concert aan/op het water, radiografisch bestuurbare modelboten, nautische markt, demonstraties door Down Under, demonstraties van politie en brandweer te water en kinderwateractiviteiten. Het accent van het evenement komt te liggen op Jutphaas, Cityplaza en Vreeswijk. Langs de oevers komen circa 200 historische schepen te liggen. Ook aan het 75-jarig bestaan van de Beatrixsluis wordt aandacht geschonken.

Voor dit evenement is de stichting Maritiem Nieuwegein op zoek naar vrijwilligers, waarbij in eerste instantie wordt gedacht aan secretariële activiteiten, communicatie en PR en versterking voor de commissie historische schepen. Verder zijn er nog vele “handjes” nodig voor de totale organisatie. Wilt u als vrijwilliger meedoen om dit evenement te laten slagen, neem dan kontakt op met de Stichting Maritiem Nieuwegein: Tel. 06-12313124.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk