Man uit Nieuwegein aangehouden op verdenking van brandstichting

De brandweer is maandagavond 28 december jl. even na 19.45 uur uitgerukt voor een brand in een appartement aan de Graaf Karellaan in de wijk Fokkesteeg. Eén man uit Nieuwegein is aangehouden op verdenking van brandstichting. Eerder kreeg onze redactie de melding binnen dat de brand zou zijn ontstaan door een vergeten pannetje op het vuur.

Over de toedracht van het incident kan de politiewoordvoerder niets zeggen. De brandweer werd rond 19.45 uur opgeroepen en ging met enkele blusvoertuigen ter plaatse. Het brandje was snel onder controle, daarna werd het pand geventileerd.

Nader onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd en wat de rol is van de aangehouden man. Eerder werd in Nieuwegein ook al een man aangehouden vanwege het in brandsteken van zijn woning. Dat was aan de Mandolahof in de wijk Zuilenstein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!