Man mishandeld op de Dr. Schaepmanstraat

Een man wordt op woensdagavond 26 september door een jongeman mishandeld en raakt lichtgewond. Rond 22.10 uur fietst een 39-jarige man uit Nieuwegein een doodlopende brandgang aan de Dr. Schaepmanstraat in. Plotseling ziet hij een jongeman in de brandgang staan. De jongeman valt hem met een hamer aan en slaat hem op zijn hoofd. Het slachtoffer weert de klappen af en wordt daarbij op zijn arm geraakt. Er ontstaat een worsteling, waarna de verdachte er te voet vandoor gaat.

Het slachtoffer rent achter de verdachte aan. De achtervolging leidt over de Docter Nolensstraat en vervolgens rechtsaf de Utrechtsestraatweg op. Het slachtoffer staakt op dat moment de achtervolging.

De politie wordt gebeld en agenten stellen een onderzoek in de omgeving in, maar zij treffen de verdachte niet meer aan. Het slachtoffer heeft gezien het gebeuren geluk gehad: hij loopt slechts licht letsel aan zijn hoofd, arm en hand op. Hij zal zich onder doktersbehandeling stellen.

Het is niet duidelijk of de verdachte het daadwerkelijk had voorzien op de Nieuwegeiner of dat hij mogelijk op inbrekerspad was en daarbij in de doodlopende brandgang werd geconfronteerd met de fietser.

Signalement: Blanke jongeman, 20-25 jaar, ± 1.90 meter, dun postuur, blond haar met in het midden een scheiding en achter in de nek iets langer. Hij droeg een jas met groene, blauwe en witte vlakken.

Aan getuigen die de verdachte op of in de omgeving van de Dr. Schaepmanstraat hebben gezien of hem menen te herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk