Man mishandeld

Een man die op zondagmiddag 9 januari zijn hond uitliet, werd door een andere man mishandeld. Rond 12.45 uur liep een 59-jarige man uit Nieuwegein met zijn hond door de wijk Doorslag. Ter hoogte van een woning plaste de hond tegen een kliko. Daarop kwam de bewoner (leeftijd nog onbekend) naar buiten. Er ontstond een schermutseling tussen beide mannen, waarbij over en weer klappen vielen.
Twee getuigen kwamen tussenbeiden, waarna de bewoner zijn woning binnenging. De politie ging ter plaatse en sprak met de 59-jarige man. Hij had een wond in zijn gezicht opgelopen. Hij verklaarde niet alleen door de bewoner te zijn mishandeld, maar ook verbaal met de dood te zijn bedreigd. Hij deed aangifte. Agenten hielden de bewoner aan en brachten hem over naar het politiebureau. Hij bleek eveneens letsel in zijn gezicht te hebben opgelopen. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren